9.HASTANE ÖNCESİ ACİL TIP SEMPOZYUMU
20 Aralık 2023

İl Sağlık Müdürlüğümüz, Yüzüncü Yıl Üniversitesi ile Paramedik ve Hastane Öncesi Acil Tıp Derneğinin Ortaklaşa Düzenlediği Van YYÜ Rektörü Prof.Dr.Hamdullah Şevli , Rektör yardımcıları Prof.Dr. Murat Kayrı , Prof.Dr.Cemil Göya , İl Sağlık Müdürümüz Op.Dr. Muhammed Tosun ,Sağlık Hizmetleri Başkanımız Uzm. Dr. Mehmet Tatlı , SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Remzi Sarıkaya, Üniversite Hocalarımız ve İlk ve Acil Yardım Programı Öğrencilerinin katılımıyla Sağlık Hizmetleri Başkanımız Uzm. Dr. Mehmet Tatlı'nın Başkanlığında YYÜ Prof.Dr.Cengiz ANDİÇ Konferans salonunda 9.HASTANE ÖNCESİ ACİL TIP SEMPOZYUMU gerçekleştirilmiştir.
Hastane Öncesi Acil Tıp ile ilgili Önemli Konular Yoğun Katılımın sağlandığı Sempozyumda Gündeme getirilmiştir.